Men!

Nu vill jag göra en sak klar, för alla läsare av denna blogg:

Ja, jag går journalistik - i ETTAN. Ni vet; första årskursen av tre; på en plats där jag ska lära mig saker?
Valet av denna linje är grundat på mitt skriftliga intresse - inte för att jag vet allt om författarskap, stavning etc; för det gör jag inte och jag definitivt aldrig påstått något dylikt.



Sitter på webbdesignen. 
Förövrigt  så gör denna blogg mig på dåligt humör numera.

Kommentarer
Postat av: soffan

Jisses, nu måste jag lägga mig i igen. "Skrivpetig", vilket meningslöst utlägg av ordbetydelse, för att sedan avsluta hela skiten med: "Huvudsaken är ju faktiskt att läsaren förstår vad du menar, och det gör jag ju!" Linnea, ge inte bränsle till dessa "människor" genom att kommentera deras jävla (ursäka svordomen, jag har litet ordförråd) kommentarer! Du ska inte behöva försvara dig på din egen blogg. Bara låt orden flöda och skit i de skrivpetiga!!!!!!Kram

2008-02-22 @ 18:30:39
Postat av: Skrivpetig

Hoppsan! Så gick det med den välviljan... Jisses vilken svada en Soffa kan ha! Efter det bombardemanget kommer jag då knappast mer att tycka nåt... Som Fan läser bibeln, eller??? Jag hoppas verkligen att du själv Linnéa INTE tog illa upp för den VÄLVILLIGA kommentaren!! Det var ju just därför som jag avslutade med orden om att det viktigaste är att man förstår! Precis som du skriver idag så är du ju i en lärandeprocess!!! Du är jätteduktig att skriva, så det så!! Fortsätt skriva med glädje!

2008-02-22 @ 19:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0