Lite kul.

Nu befinner jag mig i skolan; datasal D21. Sömnig, kissnödig och asont i huvudet.
Det är inte bra att träna när man är förkyld; eller hur? Funderar på att åka hem efter svenskan och åka hem och vila istället. Jag har inte tid att vara borta mer från lektionerna och vill därför inte riskera att få ännu värre hälsa än nu.

På väg till skolan hände något lustigt. När jag stigit av bussen vid stefans kyrkan; och påbörjat promenaden från busshållsplatsen mot skolan; dök en snubbe upp framför mig. Han tittade på mig en liten stund och sedan sa han: "Helvete, du är så sjukt snygg. Kan jag få ditt nummer? Vad heter du? Vart ska du?" Chockad stammade jag fram svar på samtliga av hans frågor. Leende skruttande han därifrån med ett brett leende på läpparna; och när han kommit ungefär 100 meter vänder han sig om och skriker "DU ÄR BÄST LINNÉA, HA EN BRA DAG!"

Godmorgon.

Jag verkligen hatar dessa mornar; när jag vaknar med ett ryck och är övertygad om att försovningen är gjort. Jag skuttar in på toaletten, klär på mig, sminkar mig, sätter på kaffe; för att sedan upptäcka att klockan är 01.55. De var bara att  återvända till den nu nerkylda sängen; och försöka somna om. Funkar det tror ni? Nej, självklart inte.
Jag har legat och halvslummrat hela natten omväxlingsvis med att titta i taket.

Klockan 04.22 tröttnade jag, klev upp ur sängen och satte mig här med en stor kopp kaffe.
Snart är det dags att lalla iväg till bussen; men ska svälja en stor huvudvärks tablett först. Har så fasligt ont i både huvudet och magen nu igen! Hoppas det inte blir ett gallanfall; såsom det blev i måndags. Det gör så åt helvetes ont..

Dags för mig att hälsa godmorgon och hörs senare! (har datalektion mest hela dagen; så inlägg kommer dyka upp)

Städa.

Efter att ha hjälpt min mor samt lillasyster med att städa huset; är jag åter tillbaka, i liggande position, i den stora; mjuka; härligt fluffiga dunsoffan. Jag bör nog fundera lite på att skutta upp till sängen istället för att ligga här och jäsa, men trappan tycks för mig just denna minut; vara en stor utmaning.'
 
När jag stack in huvudet i mitt bombnedslag (synonym: rum), så både såg jag samt kände; hur mycket inffernot egentligen måste städas. Jag funderade i några sekunder på att ta itu med arbetsuppgiften omedelbart; men slog mig istället ner på sängen och vilade bort  det underliga begäret.
Efter ha fått bort de konstiga tankarna angående städning ur mitt huvud; så lunkade jag i snigelfart åter ner till vardagsrummet; med dunsoffan som destinationsmål.

Nu är klockan 21.50. Planerar jag in i minsta lilla detalj vad jag jag skall ha på mig för kläder imorgon, samt tar med mig frukosten på tåget; så kan jag sova till ca. 05.15. Stressigt blir det, men det är värt varenda extra sekund i sovande tillstånd.


Från och med nu ska jag försöka börja blogga mer. Minst ett inlägg per dag; helst fler!


 


Skola, jobb, hem och sova.

Jag så trött att jag kommer att slockna vilken sekund som helst. OM; med versaler; OM jag inte skulle vara tvungen att städa hela huset. 
Tordag kvällar vill jag ägna åt att göra absolut ingenting, bara vara bara, titta i taket. Men nej; min kära mor har fått för sig att jag skall hjälpa henne att städa huset. Kul kväll!

Skolan var helt okej idag; jag kan inte påstå någonting annat. Men jag fick reda på en obehaglig händelse som ägde rum på Jensen Norra igår. En pojke, jag vet inte vem, blev hämtad av polisen; då han planerat en  massaker.
På min lilla moderat skola? Nej; det kan jag verkligen inte föreställa mig. I våra små trygga, söta, varma lokaler? Icke. Men jo; tydligen. Hans psykolog hade sänt polisen till skolan för att hämta honom, då han ansågs vara farlig för allmänheten.

Nu till någonting mycket trevligare; HELGEN!
Vad har jag för planer i helgen? Träffa Hanna, baka lussebullar samt jobba. Sova står även högt upp på prioriteslistan, efter denna vidrigt tidiga vecka i skolan. Nej; nu ska jag gå ut med hunden. Kanske kan smita från städningen med en långpromenad.

Nej, det gick inte. Hon blev arg?

Usch.


Skola.

Skola, skola, skola. Alltid denna skola!

Just för tillfället befinner jag mig i sal D41; medans mediaproduktions timmen sakta men säkert rinner ut i sanden. Jag är klar med alla uppgifter som skall vara klara tills på fredag; så väggen tycks vara mer intressant än skärmen just för tillfället. Om jag hade haft med min mattebok; skulle jag iaf kunnat överväga om jag bör titta lite i boken. Men jag har i en konsensus med mig själv; beslutat att inte plugga så mycket mer innan torsdagens matteprov, då jag förvirrar bort mig i diverse regler angående ekvationer.

Btw har jag nu fått två nya betyg; MVG i datakunskap samt VG i matte.

Ja, nu läste rätt. VG i matte. Jag trodde inte mina öron när min mattelärare delgav betyget. Jag har aldrig i hela mitt liv varit bra på matte; men jag lyckas på något underligt sätt få ett VG? Jag fascinerar mig själv ibland.

Förmiddagen kommer att fördrivas i olika datasalar. Har endast datalektioner på onsdagar; så det är rätt slappt!
I eftermiddag ska jag fika med en god vän; som jag inte träffar så ofta nu för tiden, då hon arbetar och jag går i skolan. Vi båda är hemskt upptagna med våra egna trasselsudds krångel till liv; så det blir svårare än man tror; att trycka in en fika då och då. God planering krävs för att hinna med både skola, jobb, vänner och sova.


Ursäkta.

Att jag skrivit så lite i bloggen på sistone är av av den enkla anledningen; upptagen. Jag har så mycket att göra! Enda stunden flänger jag hit och nästa sekund ska jag dit. Jag har tyvärr inte tid att skriva nu heller, då det är söndag; vilket betyder Mickes. Om en kvart ska jag käka frukost, och dessutom är jag tvungen att hinna duscha innan dess; så jag hinner sminka och klä på mig efter frukost. Bussen till tåget går vid kvart i elva. Jag måste rusa.

Feber.

Senaste dagarna har jag varit otroligt trött, och därför inte orkat sätta mig ner för att skriva. Ikväll upptäckte jag att jag har 38 graders feber; vilket förklarar min hosta samt min huvudvärk. Jag är mycket glad att jag hittills sluppit illamående i alla fall.

Imorgon blir jag alltså hemma. Vad kan man fördriva en dag hemma med? JO! Desperata husfruar är svaret. Jag har nu 2 av de tre utkomna DVD boxarna; och har stora planer på att köpa den tredje. Första säsongen är redan slut, så nu skall jag börja på den andra. Det är en trevlig dag jag har att se fram emot imorgon. Det är inte så tokigt att ha feber ibland..

Ska passa på att plugga lite på matten också; har matteprov nästa vecka. Algebra. Inte kul. Inte kul alls.

Dags att droga ner mig med lite hostmedicin och krypa till sängs. Min huvudvärk kommer bli min död; om jag inte somnar snart.

Uschuschusch!

Söndag morgon. Söndag totalvidriga hemska morgon. Olusten hänger som ett moln över mitt huvud och djävluen på axlen sitter och skriker ut vilken värdelös och tråkig dag detta kommer att bli.
Imorse när jag klev upp var den första tanken; "idag bör jag låsas in, jag känner mig elak". Så sant, så sant. Jag på hugget mot allt och alla till talar mig, alternativt visar sig. Så om du inte vill ha en utskällning av Linnéa; så undvik mig; och ring definitift inte! 

Imorgon kommer jag  vara på bättre humör  då det endast är skola från klockan 13.00, som står på schemat; men just nu bör det sitta en "VARNING"-skylt i min panna.
Usch för söndagar, usch för mulet väder, usch för irritation och framför allt usch på mig.

Taxinge.

Min dag har ägnats på taxinge julmarknad med mor min. Har haft en riktigt trevlig dag!

Jag har dessutom kommit in i mina julrimm-tider. Mitt bästa hittills; är det jag ansåg att mamma och jag skulle skriva på våra glöggkalas inbjudningar;

"Ni kan tyvärr ej lämna ett svar, då vi inget telefonnummer har. Är ni på detta irriterade som få, är det bredbandsboloaget ni skall slå"

Är det inte klockrent? Förklaringen till rimmet är att de har gett oss min mammas sambos telefonnummer istället för det vi skall ha; och vi har ingen aning vilket telefonnummer vi kommer att ha när de ska lämna återbud alternativt skall säga om de kan komma.

Imorgon är det arbete som står på shemat, då jag måste tjäna ihop julklappspengar samt pengar till ytterligare utgifter i december månad. Har absolut ingen lust egentligen att jobba, men det är det jag har lovat; och det jag lovar håller jag.

Dags att gå till sängs!

Jobbet.

Igår kväll när jag kom hem, satte jag mig ner för att skriva ett godnatt inlägg. Men med datorn knät, fingrarna på tangenterna, redo att skriva; fick jag hjärnsläpp. Jag visste varken vad jag gjort under dagen eller något annat aktuellt ämne att skriva om. Huvudet ekade av hjärnans frånvaro.

Idag har hjärncellerna kommit tillbaka från semestern och åter funnit sig tll rätta.

Står på jobbet just nu, och det är massor utav kunder i butiken. Imorgon är det lunch med Anders som står i kalendern, samt en fika med Underbarus på eftermiddagen.

KUNDER!

Kallt.

Jag insåg just att jag hinner knappa ner ett godmorgon till alla där ute, innan vinterjackan skall på och busshållsplatsen skall äntras. Egentligen har jag ingen som helst lust med någonting idag; allt känns bara meningslöst och kallt. Det kan ju iofs bero på att det är -10*c utomhus, och jag hatar svenska vintern,- men ändå. Hmm.. Bör gå och fixa det sista nu. 5 minuter kvar. Skall måla läpparna, bädda in mig i massor utavkläder samt packa ner min stickning. (Stickar en blå halsduk.)

Tror inte att det kommer bli så många inlägg idag, då jag är ute hela dagen!

Tisdag kväll.

Godafton välkomnade läsare!

Jag kan med nervositet berätta att jag fick motiveringen för mitt MVG i svenska; på lektionen idag. Kort fattat så var det: "Du ligger på universitets nivå i ditt bruk av svenska språket." Ni kan ju bara ana hur salig jag är?

Annars har dagen varit ganska seg. For iväg lite tidigare imorse för att hinna köpa en muffin på Sleven; åt Frida-Flickan i min klass. Jag satte ett litet stearinljus på toppen av den saftiga chokladmuffinsen; och så sjöng hela klassen för lille leende Frida.

Vi hade en underlig vikarie, som på något konstigt sätt lyckades släppa oss 1 timme tidigare än vi skulle ha sluatat. Så vid 10.45 var jag, Karin, Frida, Samanta samt Lill-Tess på väg till lilla Bangaladesh för att inta en välsmakande måltid, bestånde av nan-bröd samt sås.

Dagens tips! Sätt inte på dig mer än en strumpa på vardera fot. Du håller värmen bättre på så sätt.

Köpte nya; jätte fina, läsglasögon idag. Ser riktigt proffsig ut när jag sitter här med brillorna på nästippen; och dessutom ser vad som står på skärmen.
Dags för mig att stänga ner internet ett slag, för att skriva klart svenska uppsatsen. Har inte orkat göra det ännu; och känner att det är säkrast att få den klar.

Hejs!

Kväll.

Här sitter mor min och jag uppradade i vår mjuka dunsoffa, med varsin bärbar dator framför oss. Kaffet ryker och min värmekudde ligger på min mage; kvällen är fulländad.
Nu börjar "Sjukhuset" på tv3. Mamma gillar det, men däremot inte jag. Min åsikt om det programmet kan beskrivas med endast ett ord: Tråkigt.

Planeringen av morgondagen är fortfarande lite suddig, men jag tror det blir att shoppa lite julklappar efter skolan; med min syster. Just för tillfället är hon mycket behaglig att umgås med, då hon har feber och är hemskt lugn.
Egentligen är det inte riktiga julklappar som skall inhandlas utan små paket till den traditionella paketkalendern. Sedan jag och mina två syskon bebisar har vi från 1 december fram till jul, fått ett varsitt litet paket; med något litet i. Detta år är det endast jag och min lillasyster kvar av syskonskaran i det Rutbergska hemmet; så tanken slog mig att jag och hon ska fixa små paket till mor och Mange. Dagarna går så mycket fortare när man får paket!

Dags för mig att knata till toaletten och tvätta bort sminket. Somnar nog snart; fick inte mycket sömn i natt. Godnatt!


Förmiddag- Datakunskap.

Efter att nu haft både engelska och PP* är jag åter tillbaka i den minusgradiga datasalen; för att om bara några minuter ha Datakunskap. Men vart är läraren? Intressant fråga, enligt mig. För utan lärare blir det ingen lektion; och utan lektion slutar jag nu?
Nej, nu dök han upp. Det var ju lite tragiskt för min del; då jag är ytterst hungrig. Missade liksom detaljen att ta med frukosten till tåget imorse, så den uteblev. Lunchen kommer denna regniga måndag intas på Lilla Bangladesh, vilket är en av mina personliga favoriter. De har mycket välsmakande Nan-bröd, som skall doppas i såsen som tillhör Chicken Tikka Butter Masala. Måste sluta nu! Dags att börja arbeta med exel. Tråkigt, men sant.

*Pedagogisk promenad. Förklarar detta närmare i nästa inlägg.

Måndagmorgon

Godmorgon! Eller.. Nja, det har inte varit en så god morgon föresten. Det snöslaskar utomhus, och kylan äter upp mig. Jag sitter just nu i en datasal där det är åtminstone -1*. HEMSKT!

Har svenska just för tillfället. Återkommer på datakunskapen. Är för trött för att skriva just för tillfället.


Godafton.

Jag har inte haft tid över att skriva på hela dagen; förens nu. Sitter i soffan och funderar på om det är dags att gå och sova snart... På tv finns ingenting intressant att titta på, och datorn blir mindre och mindre intressant för var sekund som passerar.
Imorgon börjar jag skolan klockan 08.00; vilket betyder att väckarklockan kommer avge sin gälla signal vid ca. 0500. Förut gick jag upp redan vid 04.30 men har nu insett att om jag stoppar ner en smörgås i väskan och käkar på tåget, kan jag sova en halvtimme längre. Jag har också spenderat på att tänka över hur jag på bäösta möjliga sätt kan sminka mig på väg till skolan för att spara in ytterligare några minuter, men insåg sedan att det inte går. Att sminka sig på tåget är både jobbigt samt uppmärksamhets väckande; och det är inte det jag vill dra till mitt osminkade face klockan sex på morgonen. Däremot om jag väljer kläderkvällen innan skulle jag kunna spara ca 20 minuter; men det är ett stort problem när jag nästa morgon inser att jag inte alls vill ha de kläderna jag valde kvällen innan. På så sätt blir jag istället 20 minter sen... Nej, upp tidigare än tuppen är det som gäller!

Jag slutar vid 12.05, och ska då äta lunch med några av flickorna samt pojkarna i klassen. På eftermiddagen är det fika med Simon som står i almanackan, men vi får se hur det blir med den saken; jag har uppsatser samt böcker att läsa. Vill inte hamna efter i plugget, utan känner att det är säkrast att ligga några veckor före.

Nu är klockan 21.28, vilket betyder att jag verkligen bör gå och lägga mig. Sååå... Godnatt!

Lördag kväll.

Gisses vad trött jag är. Sitter här i min säng och funderar på vad vi har för läxor till nästa vecka. Under de tjugo minutrarna jag har funderat över detta, är det endast en uppgift som jag kommer ihåg; svenskan.
Inte speciellt jobbigt, så jag tar itu med den på måndag kväll. Just nu är jag allt för trött..

Imorgon är det jobb som väntar, men först skall jag få minst 8 timmars välbehövd sömn. Börjar arbeta vid tolv imorgon och slutar vid 17; men först brukar jag träffa min chef på ett café och käka frukost. Ganska mysigt att sitta där och lyssna på hans prat om olika saker, alternativt läsa tidningen i lugn och ro över en stor kopp rykande kaffe.

Det snöade i natt tänker jag nu tala om; för er bakfulla as som varken lämnat rummet eller dragit upp persiennerna på hela dagen. Just nu är det inte mer än 6 grader utomhus; så isen fryser antagligen på riktigt härligt tills imorgon. Ska ta en tidigare buss så jag inte blir sen.

Nu är jag hysteriskt törstig! Måste ha ett glas vatten. Kan jag inte sova skriver jag säkert något mer; men annars godnatt. Hörs imorgon; antingen på förmiddagen, under dagen eller på kvällen. Har ingen aning om vilken tid under morgondagen jag har chans att posta nästa inlägg. Busy, busy, busy...

Lördag morgon.

Godmorgon ärade läsare. hade en mycket trevlig kväll igår med Hanna och lillasyster. Eftersom mina lektioner slutar så sent, var vi inte hemma förens vid sju. Vid åtta var middagen klar och hela familjen exlusive Elvira, men däremotHanna och en utav mammas vänner; runt bordet och åt. Vi åt en kött/grönsaksgryta som jag kom på receptet till för länge sedan; den har många charmiga ingredienser. Mycket gott må jag säga.

Efter de vuxna tagit taxi, vart de nu skulle, så drösade Hanna, jag, samt Elvira ner i soffan och började knapra på morötter, blomkål, gurka och äpple. Forrest Gumps röst fyllde rummet, men dessvärre (som vanligt) började jag stortjuta i slutet när Jenny dör. Jag är sådan mes när det gäller Gump! Jag ska gifta mig med honom..

Tidigare imorse när jag skuttade (släpade mig) nerför trappan; var det snö på hela bakgården. Riktig slaskig och vidirg snö, som jag vet kommer blöta ner hela mig innan den här dagen är slut. Jag gillar bara snö på nyårsafton och nyår, inte annars.

Idag ska jag till Farsta med mor min, och inhandla diverse nögvändiga saker. Min inköps lista blir längre desto mer och funderar på den men så här långt har jag kommit;

Tjocka strumpbyxor
Ansikts tvål
Foundation
Nytt läppstift
Rött linne
Kolla på ny mobil


Oj! Nu är klockan fem i halv nio. Klockan nio skall frukosten vara klar (skall baka scones till familjen, lördagen till ära). Gör ett special recept med äpplen och kanel i.. I de scones är det fanimej mer äpplen än mjöl. Fascinerande.


Ha en trevlig dag!


(:

Och lite till..


                           Dags för lilla mig att skryta lite i bild version..

Jag måste få skryta lite.

Lala.

Yeey! Midtermins betyget i svenska är nu officiellt: MVG. Även denna helg kan jag glida fram med ett leende på mina läppar. (: Nu är det dags för media. Jag ska göra en streckgubbe. Fråga mig inte varför; jag har tyvärr inget svar.

5 minuter senare

Inga streckgubbar blev gjorda; så nu ska vi titta på taskigt filmade tv-serier, och riktigt observera vilka vinklar de är filmade ifrån. Min skoldag känns så produktiv, just för tillfället..

Storbilds skärmen är på, klassen mojar ner sig i stolarna och jag släcker min bildskärm. Hejdå.

Godmorgon.

Snart är det dags att lalla iväg ut i kylan. Jag har absolut ingen som helt lust att äntra världen denna vidrigt gråa och iskalla dag. För att inte dö utav kylan ska jag värma min vetekudde för ha den på magen hela vägen till och från soc. När jag sedan ska kliva på tåget är det nog lika väl lämna den i bilen, då jag inte känner mig speciellt bekväm med att åka till skolan med en värmeklump innanför jackan.

Nu ylar mamma om att vi ska åka! Återkommer antagligen under mediaproduktionen..

Trött.

Jag är dendrofil. "Jaha?" tänker du nu, "vad är det då?"
Jo, det ska jag förklara! Större delen utav populationen i sverige är statistiskt uträknat hetrosexuella. Det är också känt att många personer är homosexuella alternativt bisexuella. De tre tänker jag inte förklara vad det innebär, då du bör läsa något mycket mer allmänbildande än min blogg om så är fallet.

För att komma till saken så blir denrofiler iaf tända av träd; tallar är min personliga favorit. Jag ser deras stickiga grenar mycket charmiga. Näst efter tallar kommer ekar; är inte deras ollon mycket vackra? Mmm'mmm'mmm..


Nej, fytusan vad jag är trött. Jag ska sluta leka med ordvitsar..

Idag var en lång dag. Klev upp tidigt imorse för att hinna kolla på den hyena liknande flocken av flickor, som knuffade sig in på H&M vid tio. Mycket kul att se måste jag säga. Aldrig förr har jag sett så många joggande, hysteriska, ylande tjejer i högklackade skor; samtidigt!

Imorgon skall jag till soc med mor och syster vid kvart över tio; och sedan är det skolan som gäller. När jag slutar vid fem ska jag träffa Hanna, för att förbereda en hemmakväll med henne och min lillasyster.
Myskväll för hela slanten är det som väntar! Grönsaker med dip, Forest Gump, värme samt underbart sällskap. Ser fram emot det. (:

Dags för mig att skutta upp till sängen nu. Kom inte hem från jobbet förens vid tio, så jag är rätt slut nu.
Godnatt!

MWHA

Det här blev en otroligt lång dag måste jag säga. Har inte tid att skriva just nu egentlgen; då jag är på jobbet. Jag återkommer senare ikväll med ett utförligare inlägg om min dag.


(MVG PÅ ENGELSKA UPPSATSEN!)

GODNATT!

Sover hos Hanna denna kväll, efter en trevlig stund på Toves sångafton. Det var kul att se Tove, men alla de andra är så tråkiga! Tyvärr...

Börjar klockan 12.45 imorgon, men skall ta tåget 10.12 från östertäljestation. Måste anpassa tiderna efter Hannas sovvanor (: Men då hinner jag käka lunch i lugn och ro på Ginos innan skolan startar. Jobba på kvällen blir det, då jag slutar klockan halv fem redan. 30 minuter tidigare än vanligt! YEEHA!


GODNATT!


HA!

LINNÉA HAR GJORT DET IGEN! Mvg i slutbetyg - Photoshop. WHO'S THE MAN?!

Skola.

Jag har en meepande Karin framför mig (fråga inte), och en massa irriterade klassvänner runt mig. Det är datakunskaps deadline på fredag natt; och ingen verkar vara klar förutom jag. Ibland är det härligt att vara ute i god tid (:

Längtar tills klockan 17.10, då jag ska möta Hanna, för att äta middag innan sångfågeln äntrar scenen.

Dags att skriva manus till filmprojektet!


Barnpizza.

Jag vill våga, jag ska våga och jag vågar. Sista stegen mot friskskrivning skall nu tas; inte trevande och försiktigt utan som en bomb skall jag släppa barnpizzan (med ost på) i min mun. Det skall slukas hel på mindre än fem minuter, medans jag är fastbunden; jag ska inte på något sätt skall kunna kompensera bort minsta lilla kalori av den smälta osten.

Halka.

Godmorgon!

Det första jag tänker göra är att varna er för halkan. Min promenad till bussen, genom skogsgläntan, var denna morgon ett äventyr. Sammanlagt 8 gånger halkade jag, varav 2 av dem orsakade bestående skador på mina skor samt min rumpa. Aj.

Befinner mig nu på mando för att inta frukost samt 10 000 koppar välbehövt kaffe. Det är så vidrigt kallt ute!

Ikväll är det uppvisning på Toves skola. Ser fram emot att få se sångfågeln flyga igen (:

Natti.

Godnatt människor!

Efter en slö dag, skall jag nu åter bege mig till min mjuka säng. Imorgon är det upp tidigare än tuppen som gäller, för att inta en frukost på mando. Trevligt att träffa A. iofs, men inte vidare trevlig med tanke på vilken tid på dygnet vi talat om.

Sminket är nu borttaget och mina tänder är putsade. Nu ska jag sova så gott jag kan samt genom drömmar försöka skapa en positivt laddad morgondag. Ska bli kul att träffa klassen igen (: Har saknat människorna..

Min dag.

Haha, jag upptäckte just någonting (i mina ögon) mycket lustigt. Under kategorin "länkar" på denna blogg finns bland andra "Måbra" med. De som vet vad jag sysselsatt mig med senaste åren kommer också se komiken.

Jaa, hur har min dag varit då? Lugn måste jag säga. Mycket, mycket, mycket lugn.. Jag sov till ungefär tio imorse, då jag insåg att "Shit, ska jag köka lunch med morsan måste jag skynda mig nu". Dessvärre var denna morgon en av de segaste någonsin, så lunchen med mamma ställdes in. Sängen var mer inbjudande än en iskall buss..
Dagen fortsatte i samma lunkande tempo, då jag klockan tolv orkade masa mig upp ur sängen och hämta mitt morgon kaffe. Med den rykande koppen i ena handen och en morot i andra; satte jag mig ner och fortsatte mitt tittande på Desperate Housewife (säsongbox nummer 3). Mycket bra serie det där.. Vid 14:06 orkade jag masa mig upp till övervåningen och kränga på mig random utvalda kläder.

Senare under eftermiddagen får jag ett samtal från Lou, där hon kallar mig till cafénova; OMGÅENDE. Halvt joggandes kastar jag mig ner mot busshållsplatsen för att ta mig ner till stan. Träffade en vän på bussen som jag samtalade med om olika ting i livet på väg ner mot södertälje centrum.
 På hela taget blev det en ganska trevlig dag.

Första inlägget.

Nu lämnar jag mitt tidigare destruktiva bloggande bakom mig, och börjar om på nytt.


Var på familjerätten tidigare idag. Det gick bra antar jag; fick tyvärr inte ut särskillt mycket under besöket. Det satt två tanter framför mig och ställde underliga frågor om min vardag, mina relationer och liknande saker. Gick därifrån lika ovetande om vad som väntas av mig, som jag var när jag steg in genom dörren.

Imorgon har vi idrottsdag i skolan; och som en blixt från klar himmel fick jag feber. Det är vad jag kallar flyt!


Har ni sett programmet "mitt i nyllet" någon gång? Vilket totalt värdelöst program! En man med IQ likt en fiskmås springer omkring och ställer lika IQ befriade frågor till människor i city. Kunde de inte komma på en bättre program idé än så?


image1

RSS 2.0